SERVICES

ONTBIJT


Het ontbijt is belangrijk om de dag goed te starten en daarom serveren we dagelijks een vers ontbijt. Naast het standaardaanbod - deels in buffetvorm - van lokale producten zoals stokbrood, croissants, huisgemaakte confituren en verschillende soorten beleg schenken we vers appelsap van onze eigen boomgaard.

Ontbijt is inbegrepen in de prijs van de chambres d’hôtes. Gasten die logeren in de gîte kunnen - in april, mei, juni en september - eveneens aanschuiven.


Prijzen:
Volwassene: 12 euro - kinderen van 6 tot 12 jaar: 8 euro - kinderen van 3 tot 6 jaar: 6 euro - kinderen tot 3 jaar gratisTABLE D’HÔTES


Wij bieden tijdens de maanden april, mei, juni en september 3 maal per week de mogelijkheid om bij ons, in een ongedwongen en familiale sfeer, aan te schuiven voor het avondmaal. Een eerlijke keuken waar lokaal, versheid en kwaliteit centraal staan. Ons menu is seizoensgebonden en varieert volgens het aanbod van de streekprodukten. Elke ochtend zal het dagmenu worden voorgesteld. Op dat moment kan je beslissen of je wenst aan te schuiven voor het avondmaal. Op dagen dat wij niet koken, zullen de lokale restaurantjes je zeker weten te bekoren.

We serveren table d'hôtes vanaf 4 volwassenen.


Ons aanbod:
Aperitief met hapje - voorgerecht - hoofdschotel - dessert - water - koffie/thee


Prijzen:
Volwassene: 35 euro - kinderen van 12 tot 16 jaar: 25 euro - kinderen van 6 tot 12 jaar: 15 euro - kinderen van 3 tot 6 jaar: 10 euro - kinderen tot 3 jaar gratisONTBIJTMAND


Tijdens de zomermaanden kunnen de gasten die logeren in de gîtes een ontbijtmand bestellen voor de eerste ochtend.  De ontbijtmand bevat het volgende:

- stokbrood

- croissant of chocoladekoek

- huisgemaakte confituren

- verschillende soorten beleg

- yoghurt

- vers appelsap


Prijs: 12 euro/persoonMAALTIJD


De gasten van de gîtes kunnen - voor op de dag van aankomst - kiezen voor een huisbereide maaltijd.  Deze zal bij aankomst klaarstaan in de koelkast van de gîte.


Er kan worden gekozen uit volgende ovenschotels (inclusief stokbrood):

- lasagne bolognaise: 12 euro/portie 

- brandade met visfilet: 15 euro/portie